Il s’agit d’un partenaire privilégié qui n’a jamais eu de tels contrats, avec plus de 35 millions de dollars pour la solution automobile intelligente (IAS) de Huawei, ainsi qu’un centre de profit technologique de premier plan. à valhat.

ÉVÉNEMENT DE LANCEMENT DE PRODUIT CHINE-GUANGDONG-SHENZHEN-HUAWEI (CN)
Un Huaweinek et un Seres Grouppal közösen fejlesztett Aito M7-esét viszik, menthe un cukrot Kínában. Photo: AFP

Mint azt megírtuk, a Huawei vasárnap vegyesvállalat alapításáról írt alá szándéknyilatkozatot À Chongqing Changan Automobile-lal, Amely Amúgy est un partenaire, qui s’est rendu à Changan Avatr 11-es elektromos városi terepjáróját (SUV) et Avatr 12-es szedánját, melyekben már az IAS-től származó intelligens agy kezeli a rendszert és ügyel Annak megbízható működésére.

Un Huawei ragaszkodik az irányításhoz

Le coréen s’est arrêté, mais à Changan 40 százalékot szerezhet az új vallalatban, amelybe a Huawei beviszi az intelligens autóipari rendszerek és alkatrészek kutatás-fejlesztését, gyártását, értékesítését és szerv izelését, sa többségi tulajdonrész is nála marad.

Az informations sur les informations détaillées un Huawei megelégszik 40-50 százalékos tulajdonrésszel est azzal a kikötéssel, hogy az irányítási jogok nála maradnak. Így viszont több autóipari vállalat is betársulhat, s érdeklődőkből nincs is hiány. La stratégie est de mise en place d’un système d’alimentation en énergie pour les électroménagers.

Publicité

legalább olyan meghatározó szerepet töltsön be, mint a magyarországi gyárakkal est rendelkező német Robert Bosch.

Ismerve a kínaiak eltökéltségét és dinamizmusát, a küldetés nem kivitelezhetetlen. J’ai décidé de payer 14 millions de dollars à Changan, et je me suis rendu compte qu’il y avait beaucoup d’informations à ce sujet.

Állami hátterű autógyártók est érdeklődnek

À Changannak 35, il y a eu un avis de la part du China South Industries Group qui a annoncé la publication d’un article de Reuters. Ugyancsak öt százalékra nyújtott be igényt az idén alapításának 70. születésnapját ünneplő FAW (First Automobile Works), amelynek a General Motorsszal, a Volkswagennel és a Toyotával, azaz a világ három legnagyobb autógyártójával egyará nt van Kínában működő közös vállalata.

Huawei Mate60 ProLes passagers achètent un téléphone Mate 60 Pro au magasin Huawei de l'aéroport international de Xianyang à Xi'an, province du Shaanxi, Chine, le 19 novembre 2023. (Photo de Costfoto/NurPhoto) (Photo de CFOTO / NurPhoto / NurPhoto viaAFP)
Un Huawei qui a choisi un téléphone portable pour se connecter à l’auto-parban est très sûr. Photo: AFP

Cinq personnes ontspiré à 54 ans à plusieurs reprises, ayant rejoint Dongfeng Motor Group, notamment une Peugeot-Citroën, une Nissan et un partenaire Honda Kinában. Azaz en Corée du Sud est un Fordot leszámítva

L’ensemble du monde est prêt à utiliser la technologie Huawei pour s’en servir.

Meg a kínai állam is, hiszen szegről-végről valamennyi résztvevő kötődik hozzá tulajdonosi ágon. Leszámítva a Huaweit, aujourd’hui 1987-es létrejötte óta az alapító Ren Zsengfej és a cég közel százezer alkalmazottjának tulajdonában van.

Partenaire kell a fejlesztések finanszírozásához

Más kérdés, hogy a Huawei ellen bő három éve meghirdetett américain gazdasági-kereskedelmi szankciók Il s’agit d’un nouveau projet pour Huawei, qui s’est lancé dans l’aventure de Pékin, c’est-à-dire qu’il s’agit de Pékin. Aujourd’hui, la technologie mobile 5G est très répandue et l’entreprise a déjà commencé à utiliser la technologie mobile 5G.

Szakértők szerint a Huaweinek azért vált időszerűvé az autos üzletág kiszervezése és külső Partnerekkel való megerősítése, mert a fejlesztések már olyan költségigényesek, hogy azt önerőből már nem tudja (vagy ne m akarja) finanszírozni.

Tőzsdei ambiciókat est dédelgetnek

Le Huawei 2022 s’est déjà tourné vers l’avenir, mais l’IAS a maintenant un méga-prix de 3 millions de dollars, ce qui signifie que le prix est élevé. ette. Il y a beaucoup de choses à faire, et c’est la première fois que l’IAS s’occupe de Huawei.

Minsk, Biélorussie,-,1er août 2018,:,Huawei,Logo,À
Un Huawei n’a pas pu s’en servir pour être autorisé à le faire maintenant. Photo: Shutterstock

Alors que l’IAS a une idée d’autre chose, il y a des millions de dollars en janvier, à 48 millions de forints-volts, le système électrique est connecté à un appareil électrique à un niveau élevé. mens által megtermelt 310,9 milliárd jüannal.

La plupart des azonban beérhet a munka gyümölcse, a Huawei egyre több autogyártóval fejleszt közösen modelleket, így a már említett Changanon kívül a Seres Group, a Chery, a Jianghuai Automobile est un megrendelői közé tartozik.

S’il vous plaît, nous avons décidé de le faire, l’IAS étant le professeur Richard Yu, qui a commenté sur Huawei. Azt viszont célként tűzték ki (határidő megnevezése nélkül), hogy az új kínai autóipari szupervállalat részvényeit tőzsdére vigyék. Ehhez a legvalószínűbb helyszínt Hongkong kínálja.

Belekóstol a villanyauto-gyártásba a Huawei és a Xiaomi

Felpörögtek a profilbővítésben gondolkodó okostelefon-gyártók: un Huawei már az előrendeléseket számolgatjaXiaomi pedig heteken belül előáll első, kereskedelmi forgalomba kerülő luxuskategóriás villanyautójával.

->Google Actualités

4.2/5 - (5 votes)
Publicité
Article précédentComment utiliser Storm Flip dans Fortnite
Article suivantTruth élève l’expérience de jeu avec le tournoi Minecraft Creator sur Twitch

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici