Druhá fáza bude prébiehať v rokoch 2024 až 2027 v Egypte, Brésil à Thajsku

PARÍŽ, 18 avril 2024 /PRNewswire/ — L'UNESCO et l'équipe Huawei seront au séminaire UNESCO Les projets de développement numérique ont été lancés dans le cadre d'un projet technologique lancé par une école de technologie (TeOSS) à l'échelle mondiale, qui a débuté son projet de 2024 à 2027 au Brésil, en Thaïlande, en Égypte. Prvú fázu už využili tisíce pedagógov v Egypte, Ghane a Etiópii.

Cieľom projet TeOSS, ktorý je v súlade so 4. cieľom trvalo udržateľného rozvoja OSNje pense que le système d'enseignement est destiné à l'enseignement supérieur, et qu'il s'agit d'une technologie de pointe numérique qui permet d'éduquer les étudiants en politique.

Publicité

« Tvárou et tvár bezprecedentnej digital transformácii stojí vzdelávanie na čele a využíva technológie nielen na rozšírenie prístupu, ale aj na nové definovanie samotnej povahy vzdelávania a vedomostí pre budúce generácie, » povedala Stefania Giannini, zástupkyňa generalneho riaditeľa UNESCO pre vzdelávanie. « Votre partenaire, comme Huawei, peut avoir votre révolution numérique dans l'industrie, la vie et l'amour dans les budgets de l'entreprise. »

Zhrnutie 1. fázy otvorených škôl

Faza I programu TeOSS prebiehala v rokoch 2020-2024 v Egypte, Etiópii a Ghane. L'UNESCO et les ministres des écoles Huawei en Afrique du Sud ont mis en œuvre un système hodnotení pour l'école et trois projets pilotes.

Dans le cadre du processus de mise en œuvre du ministère de la Justice en Grande-Bretagne, lors du séminaire de l'UNESCO sur le pokrok, il a été postulé à la recherche d'une entreprise.

« Cieľom projet je riešiť vzdelávacie výzvy integráciou digital vzdelávacích plateforiem a digital obsahu, ktoré sú v súlade súčebnými osnovami a digital kompetenciami učiteľov. Snaží sa tiež podporovať modelly otvoreného vzdelávania prostredníctvom národných politík digitaleho vzdelávania », povedal Hegazi Idris, poradca ministra pre gramotnosť a celoživotné vzdelávanie, Ministrystvo školstva a technického vzdelávania, Egypte.

  • V Egypte podporuje TeOSS 950 000 pedagógov K-12 prostredníctvom Národného centra dištančného vzdelávania.
  • V Ghane TeOSS zlepšil národné vzdelávacie platformy pre študentov a pedagógov v celej krajine. Dans 10 projets pilotes, le projet compte 1 000 étudiants et 3 000 étudiants.
  • V Etiópii využíva TeOSS 12 000 étudiants et 250 enseignants sur 24 pilotes d'école.

Lors des séminaires de l'UNESCO sur le disque du Brésil, la Thaïlande a été en Égypte ou a rencontré des problèmes dans la région de Tom, ce qui m'a permis de réaliser le projet TeOSS.

« Thajsko spustilo digital Thajsko s cieľom dosiahnuť digital vzdelávanie prostredníctvom pripojenia, obsahu a kompetencií », a déclaré Suthep Kaengsanthia, premier ministre de Thajska.

« Le Brésil en stanovila cieľ zabezpečiť do roku 2026 univerzálne pripojenie na vzdelávacie účely vo všetkých verejných základných školách v krajine, » povedala Barbara Bacellar Rodrigues de Godoyporadkyňa pre riadenie projektov v oblasti základného vzdelávania, ministerstvo školstva, Brésil.

TeOSS je v súlade s doménou vzdelávania v ramci iniciatívy digitalálneho začlenenia TECH4ALL Les spécialistes de Huawei s'intéressent à la technologie et à la qualité de vie.

« Spoločnosť Huawei je plne odhodlaná spolupracovať s UNESCO, vládami a všetkými zainteresovanými stranami na vývoji technologických riešení, ktoré môžu umožniť inkluzívny a udržateľný digitalálny svet », a déclaré Liu Mingju, lancez le programme TECH4ALL contre les partenaires Huawei.

Photo : https://mma.prnewswire.com/media/2390837/UNESCO_Huawei_TeOSS_project_country_representatives_UNESCO_Digital_Futures_Education_jpg.jpg

rt

->Google Actualités

4.1/5 - (20 votes)
Publicité
Article précédentIl y a plus de 700 000 constructions possibles dans Mario Kart 8, et la science a déterminé la meilleure
Article suivantUne nouvelle créature a peut-être été teasée pour LEGO Fortnite

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici