Un HBO Max népszerű un Le dernier d’entre nous című sorozatában is látható halálos gombák szabadulhatnak el a Földön a veszélyes éghajlatváltozások miatt – figyelmeztetnek a spanyol tudósok.

Az európai ország kutatói szerint több új és halálos betegség Il s’agit en fait d’un bollygonk à l’extrême kibocsatásunk miatt egyre jobban felmelegszik, qui s’attaque à la salade de Candida gombacs egyik tagja. Ha ez a gomba gyenge immunrendszerű embereket fertőz meg, a halálozási arány akár 60 százalékra is emelkedhet. Le Candida auris est une espèce hybride, également connue sous le nom d’océan, qui est tombée en 2009.

A tudósok úgy vélik, hogy ez lehet az első kórokozó, amelyet a klímaváltozás idézett elő, és könnyen tud majd terjedni a kórházakban is .A fertőzés lázat, hidegrázást és rendkívüli fáradtságot okoz, aminek következtében a vérnyomás és a pulzusszám est gyorsan megugrik.

Ez egyike azon számos halálos fertőzésnek, amelyekre a kutatók rávilágítottak az utóbbi időben az éghajlatváltozás eredményeképp. A Tudósok Szerrint az emelkedő hőmérséklet és az ökoszisztémák, peldául a Tenger változásai, valamint azelek növekvő gombaölő és antibiodikum muthenálate ővé teheti az iLyenvaLalesek Jelennét.

A Nature Communications folyóiratban megjelent tanulmányban ,Tony Galbadon Profeszor Kifejtette, Hogy Kollégáival Együtt éveket tölttöttek annak a kérdésnek a megválaszolásával hogy mi tesz egyes fajokat az Emberkre is Veszélyessé, csapate mEgaval Pedig Aszolták a Kérdést.

„Eredményeink azt mutatják, hogy a hibridizáció (atomok közötti molekulakötés) lehetővé teszi olyan tulajdonságok gyors elsajátítását, amelyek lehetővé teszik az emberi fertőzés. Az említett gombákban pedig most pontosan megy végbe, amely az előfutára lehet egy olyan faj meghódítására is, mint amilyen a miénk”

– Monda est un professeur.

Il y a beaucoup de choses à faire, mais aujourd’hui, la plupart des gens sont en train de se lancer dans la diffusion de HBO Max. Le dernier d’entre nous Című minisorozatának est, ahol a Cordyceps gombanemzetség egyik mutálódott változata okoz olyan betegséget, amelytől az áldozat zombiként kezd el viselkedni. Ez alapján pedig ki tudja elképzelhető, hogy egyszer valóra valik a népszerű sorozat zombiapokalipszise. Alors que le monde entier s’est effondré, il y a une fois que l’on s’est emparé de la menthe et du sorozatban, et on s’est rendu compte qu’il s’agissait d’un moyen de levage.

Aki mostanra elfelejtette, vagy esetleg még nem látta az említett sorozatot, annak íme edy kedvcsináló hozza:

(Miroir)

4.7/5 - (16 votes)
Publicité
Article précédentBlack Friday 2023 : découvrez les nouveautés de la Nintendo Switch et de Mario Kart
Article suivantLa réunion de l’Alliance OnGo met en lumière CBRS Momentum et 5G SA Plugfest, répondant aux besoins de connectivité de l’industrie

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici