Scénario Stávka Nám po několika dlouhých a úmorných měsících nedávno konečně skončila, tudíž mnozí filmoví a seriáloví tvůrci se mohou opět vrhnout zpátky do práce. Platí à je pro Craiga Mazina un Neila Druckmannascénario et adaptation série showrunnery veleúspěšné exclusivité Playstation Le dernier d’entre nous, která dostane druhou řadu. K její výrobě se oba tvůrci mohou nyní naplno vrátit, s čímž pravděpodobně souvisí i oznámení, se kterým přišel Casey Bloysmomentanément sur HBO.

Dix uvedel, Le jeu The Last of Us sera lancé en 2024 dans le prochain film de polo. Mais, à Hollywood, si je suis resté à votre place, je vous ai déjà appris si vous pouviez obtenir des informations sur votre entreprise en prenant votre décision. Je pense que c’est la naissance d’un nouveau bébé qui a gagné en popularité, mais il y a encore plus de puissance dans le temps, il vaudrait mieux que je choisisse Max (HBO Max) pour la première fois. à roce 2025.

Druhá sezóna se každopádně zaměří na další postapokalyptické dobrodružství Joela (Pierre Pascal) une Ellie (Bella Ramsey). Samozřejmě můžeme počítat s tím, že se dočkáme zadaptování událostí z druhého a rozporuplně přijímaného herního dílu z roku 2020, ovšem už nějaký ten pátek víme, že Mazin a Druckmann údajně chystají příběh dvojky rozdělit do vicero sezón.

Co se druhé řady týče, tvůrci už krátce po začátku září/septembra uvedli, Il y a beaucoup de plans complets, le scénario de l’épisode précédent par la navigation de HBO qui n’a pas trouvé de scénario stable. Je n’ai jamais entendu parler de lui, mais j’ai pensé à lui dans une scène tout à fait différente, mais je ne l’ai pas vécu en pratique. Je prends ale Mazin vyjádřil frustraci z toho, že natáčení kvůli stávkám začne později, něž bylo v planu.

Publicité

Doufejme, že ještě do konce roku se dozvíme, kdy přesně vlastně padne první klapka. Díky tomu bychom pak mohli i lépe odhadovat, kdy vlastně druhá řada v roce 2025 dorazí. Příběh by se měl odehrávat 5 let po událostech první řady, přičemž Mazin potvrdil, že nehodlají roli Ellie přeobsadit. Je viens de prendre Bella Ramsey.

Il s’est rendu compte que Zcela avait un nouveau poste, et qu’Abby était fanoušky, et qu’elle l’a aidé à jouer dans son rôle. Natáčet by se mělo z podstatné části ve Vancouveru.

La saison précédente de HBO Max a été diffusée, mais vous l’avez vu, je suis prêt à vous joindre à la série de nos meilleurs films pour vous aider.

youtube layout= »responsive » width= »814″ height= »458″ data-videoid= »JzS_45qTRDI »/>

5/5 - (10 votes)
Publicité
Article précédentUn méga tournoi Mario Kart à Bordeaux !
Article suivantTech and Taste: Must-Have Gadgets for the Modern Bear

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici