[ad_1]

Güney Kore'den Danawa e-sports, PGC 2023 remportera un prix de 600 000 dollars au total

PUBG: BATTLEGROUNDS's KRAFTON, Inc., 18 Kasım – 3 Aralık tarihleri ​​arasında Bangkok, Tayland'danlı olarak yayınlanan, yılın at PUBG Espor turnuvası PUBG GLOBAL CHAMPIONSHIP 2023'ün (PGC 2023) sonuçlarını ourdou. Giyeol « seoul » Cho, Heejoo « Inonix » Na, Jungyoung « Loki » Park et Jehyeon « Salute » Woo'dan ont trouvé Koreli Danawa e-spor kadrosu, 600.000 ABD Dolar et un million de dollars Pick'em etkinliği gelirinden pay alarak PGC 2023 sampiyonu olmaya j'ai kazandı.

17Gaming tourne déjà autour de la zone EMEA et Twisted Minds. Achetez la dernière fois que vous avez réussi à rejoindre le clan FaZe dans la zone EMEA, et que vous avez également choisi de devenir membre de la communauté EMEA.

Grande Finale Özeti

Publicité

1701709502 Image Asset 3 PGC 2023 Result

Finale du PGC 2023, 1 – 3 Aralık tarihleri ​​arasında Bangkok'taki bir alışveriş kompleksi olan Central Ladprao'daki BCC Salonu'nda, peutlı izleyici katılımıyla gerçekleşti. Ainsi, l'achat final s'est terminé par 3 ans de participation à 18 matchs et e-sports de Danawa, 137 personnes l'ont fait.

Danawa e-sports, Büyük Finallerin ikinci gününde lobiyi domine edip 11. sıradan liderlik tablosunun zirvesine çıkmayı başararak muhteşem bir başarıya imza attı. Rekabette öne geçmek için takımlar tüm maharetlerini ortaya koydu e gerek maç akışının gerek rakiplerinin verdiği açıkların kendilerine sunduğu her premire değerlendirdi.

O andan itibaren, son günün final maçına kadar üç takım yarışı önde götürdü. Les programmes d'e-sports de Danawa sont disponibles en ligne et en ligne sur 17Gaming et Twisted Minds.

Son maçın 4. aşamasında 17Gaming çok risli bir rotasyon sırasında elenince geriye Danawa e-sports'un üstünlüğüne meydan okuyacak tek takım Twisted Minds kaldı. L'entreprise Twisted Minds est devenue une référence en matière de salutation pour Danawa e-sports, qui s'est également lancée dans la course à pied pour obtenir la garantie de Twisted Minds et pour Danawa e-sports.

17Gaming, turnuvayı Danawa e-sports'un sadece 4 puan gerisinde, 133 puanla tamamladı; Twisted Minds est un 8ème épisode qui tourne à plein régime.

Temel ödül havuzunun yanı sıra takımlar, Pick'em etkinliğinden de ilave bir ödül payı alacak. PGC 2023 Pick'em etkinliğine özel oyun içi öğelerden elde edilen net satışların %25'i toplam ödül havuzuna aktarılacak.

MVP, yalnızca Büyük Finallerde toplam 25 kills et 14 assist yapan Danawa e-sports oyuncusu seoul oldu. Oyuncuya 10.000 ABD Dollars tutarında ek bir ödül verildi.

Achetez Finallerin son gününde Krafton, oyunseverlerin dünya cipındaki turnuvalardan daha fazla keyif almaları et daha fazla fırsat sağlamak amacıyla PUBG Esports turnuvalarını 2024 yılında PUBG Global Series (PGS) etrafında daha şekillendirme planları nı duyurdu. PGS'ye garanti katılım hakkı e takımın oyun içi öğe gelirinden pay alınması özel avantajlar ağlayan Global Partner Programı kotası da 8'den 10'a çıkarılacak.

Senin reaksiyonun hangisi?

[ad_2]

4.8/5 - (34 votes)
Publicité
Article précédentLe 5ème salon des gadgets de Pamaskong d'Aerophone illumine SM City Cebu !
Article suivantle DLC donne des nouvelles, ça va être énorme
Avatar
Violette Laurent est une blogueuse tech nantaise diplômée en communication de masse et douée pour l'écriture. Elle est la rédactrice en chef de fr.techtribune.net. Les sujets de prédilection de Violette sont la technologie et la cryptographie. Elle est également une grande fan d'Anime et de Manga.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici