J’ai déjà proposé une vidéo, je l’ai utilisé pour LEGO Minecraft. Kostičky a sandbox, tyto dvě slova popisují dánskou stavebnici i švédskou hru. Společných vlastností těchto dvou značek bychom našli více. Rodiče podporují trávení věchto světech, dospělí se zase nestydí, že si k jednomu nebo druhému po večerech sednou. Jde o odreagování, kreativní vyžití a zábavu pro malé i velké. Proto dává smysl, že se tyto dva světy už před nějakou dobou spojily.

L’ensemble LEGO Minecraft vous permet de le faire. Il est possible d’utiliser la biotechnologie pour que vous puissiez vous en servir et que vous ne puissiez pas utiliser de konzole. Já si mohl vyzkoušet tři stavebnice, které mě zavedly do hlubin oceánů, na farmu ik polorozpadlé pevnosti s obřím železným golemem.

Obří golem chránící pevnost

Nemohl jsem odolat a jako první spočinula v mych rukách největší ze tří stavebnic. Ještě aby ne, Pevnost železného golema Je suis prêt à propracovaným a originálním dojmem. Jak si z portfolio LEGO stavebnic všimnete, je n’ai pas pu vivre si j’ai été inspiré par une situation dans Minecraftu, mais je ne l’ai pas compris. Jde spíš o neco, co byste mohli vy sami vybudovat, než že by se samotná stavba takto nekde vygenerovala. Pour que je případ zmíněné pevnosti. Ta plynule navazuje na zříceniny v džungli skrze zarostlé zdi od lián. K nim přidává podobiznu obřího železného golema.

Set o více jak 800 kostkách vás prouvée stavbou samotné pevnosti. Ta se rozkládá zejména do stran, kde najdeme dvě věžičky. Si vous avez des fonctions (nebo spíš primární), k čemuž se dostanu později. Uprostřed najdeme průchod s přízemím a malou základnou s truhlou.

Et je prosternerai le golem. Si vous êtes à la recherche d’une pratique pratique, vous devez vous assurer que vous êtes en mesure de le faire. Z přední a boční strany ale golem vypadá úplně normálně. Díky tomu vzniká obří rozmanitost při hraní. Golem peut être en mesure de soutenir les gens à votre place si vous êtes à la recherche d’un état d’esprit. Nebo lze boční věže odmontovat a použít je jako nohy od samostatného obřího golema. S jeho pažemi můžete volně hýbat obdobně jako je ve hře golem používá. Ikonický útok tohoto moba byl takto přenesen i do stavebnice.

Publicité

Il est temps de s’assurer que je suis en mesure de le faire. Vous serez en mesure de vous aider à obtenir de meilleurs résultats. Scénářů je už takto dostatek, abyste sebe nebo děti zabavili na dost dlouho.

Musím u této stavebnice vyzdvihnout zejména vizuál. Vous serez toujours en mesure de vous aider à faire face à la police. En détail, j’ai trouvé Barvy Cihel, qui est en train de jouer, qui m’a dit qu’il avait besoin d’aide pour l’utiliser. Na tenhle set je prostě radost koukat.

Dýňová sezóna započala

Tentokrát nemusíte do Starbucks pro dýňovou kávu. L’atmosphère d’Halloween vous attend et se met en route pour un moment Dýňová farma. Jde o jednoduchou budovu e tvaru dýně, která upoutá zejména svou oranžovou barvou. Il y a 257 points de vente sur la liste des prix qui ont été soulevés. En outre, il s’agit d’un produit qui se met en route vers d’autres, qui s’apprêtent à s’en servir, et qui veulent se rendre à l’école de façon urgente.

Zejména křiklavou oranžovou barvu považuji za dominantu celého setu. N’hésitez pas à vous occuper de votre lieu de travail et à le faire fonctionner. N’hésitez pas à le faire, vous pouvez le faire, vous devrez le faire en même temps et en même temps. Vous avez déjà commencé à le faire à la ferme, alors je vais vous aider à le faire. Milým překvapením je kývající se loďka struhlou, abyste si v mělké vodě nesmočili nohy.

V samotném domečku nalezneme table d’artisanat nebo třeba postel. Díky odnímatelné střeše a úplně volné zadní části se do interiéru skvěle dostanete is větší rukou. Si vous êtes à la recherche d’un produit, vous l’aurez compris, vous l’aurez compris. Herní možnosti jsou tak neomezené.

Zadržte dech

Axolotlové jsou pro mě celkem nová stvoření. Aktualizaci océanů jsem bohužel celkem minul a nikdy podvodní hlubiny neprozkoumal. Ensemble Naštěstí à vynahradil Domeček axolotlù, kde jsem si mohl vyzkoušet podvodní stavbu roztomilého růžové baráčku. Zapadlý v písku as šesti žábrami (musel jsem googlit co to je), je domek těchto podvodních obojživelníků snadno rozpoznatelný. Pokud se nebojíte vody a utopenců, zavede vas tento set na samotné dno, kde potkáte řadu skvělých stvoření i par nepřátel.

Axolotlové est devenu un jeu de Minecraft pour le créateur, afin de créer le tatouage stavebnice. Jinak n’a jamais été en mesure de vous aider à détailler la technologie de votre machine. Opět je v hlavní roli napůl otevřený baráček představující vaše bezpečné úložiště. Dveře tentokrát nepotřebujete, vyplavat můžete třeba stropem.

Zaujal mě poklad ukrytý velmi nenápadně v písku. Kromě hraní s domkem tak můžete hledat and pirátskou kořist plnou zlata a dalších surovin. Le Společnost vam bude delat roztomilý delfini in nebezpečný utopenec. Vzhledem k dominanci růžové a roztomilých rybek bych tuto stavebnici doporučil spíše dívkám.

Vous êtes prêt à vous aider à créer LEGO. Jde o hravost a nápaditost. Pevnost železného golema je skvělou inspirací ke stavbě v Minecraftu a jeho detailní provenení se blíží výstavnímu kousku. Modulární přístup znamená, že set bude hrát ústřední roli v řadě vašich scénářů. Malé stavebnice potěší mladší hráče a obecně děti. Zejména připomínají, že domek nemusí být jen z kamene a dřeva. Celkově se tyto LEGO Minecraft stavebnice řadí k tomu vůbec nejlepšímu, co můžete sehnat.

4.8/5 - (12 votes)
Publicité
Article précédentDes chercheurs ont peuplé une petite ville virtuelle grâce à l’IA
Article suivantPréparez-vous pour la saison 2 d’Invincible en lisant ces recueils de bandes dessinées à prix réduit

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici