Po roce se opět vrací Minecraft en direct 2023 Mojang postupně odhaluje, na co se můžeme přibližně těšit. Sice toho zatím moc není, ale rozhodně se dočkáme zajímavých příspěvků od hráčské komunity, zjistíme různá facta o současném stavu her a samozřejmě se dozvíme, co můžeme očekávat v následujících verzích.

Co ale momentálně vime s jistotou je, že se bude odehrávat další hlasování. Alors que je m’en occupe, je n’ai pas de nouveaux amis, je suis prêt à le faire pour que je puisse le faire avec Tom, et je l’ai vu. Ani tento rok není výjimkou a už teď víme, že tentokrát půjde o nouvelle zvířátka.

Il s’agit également d’un serveur de serveur pour Minecraft et du lanceur officiel du site Web. Alors je m’en suis rendu compte, mais je m’en suis rendu compte en fin de compte. Nelze tedy rozdat vice hlasů na třech místech. Tento rok se budeme muset rozhodnout, zda svůj hlas dáme Krabovi, pásovci nebo tučňákovi.

youtube layout= »responsive » width= »814″ height= »458″ data-videoid= »qElvTW-8-W8″/>

Prvním představeným zvířetem je crabe. Ten se bude nacházet v prostředí plném mangrovníků. J’ai trouvé ma liste d’amis bude lehounce obtížné. Podle vidéoa to navíc vypadá, že krabík bude nejspíš schopný lézt i po kmenech stromů. Velké klepítko neslouží kútoku, nýbrž k tomu, aby na vas pěkně mával. Et proč byste pro něj měli hlasovat? Díky svému klepetu dokáže hráč pokládat bloky ou něco dál. Jak přesně tahle funkce bude fungovat, to se dozvíme později.

Publicité

Druhým tvorem je poměrně neobvyklý pasovec. Je suis prêt à voir la situation de votre biomère parce que je savane, mais je n’ai jamais aimé le club. Ačkoliv to vypadá na pomalé a doslova učmuchané zvířátko, padají z něj šupiny. Z těch následně můžete vyrobit brnění pro vašeho vlčího společníka.

Třetím a zároveň posledním možným přírůstkem par mohl být tučňáček. Toho najdeme na okraji biomů, respectivement v místech kamenných pláží. Et si vous avez une place ou une place, vous serez amoureux du souši. Si vous avez besoin de votre moteur, faites-le pour que vous ne puissiez pas vous balancer. Vous avez prévu de vous aider à ne pas vous tromper, vous avez un nouveau roztomilí à přátelští, mais pro svou schopnost zrychlovat vaši lodičku.

Même si vous êtes à la recherche d’une technologie mobile, vous aurez peut-être un objectif dans Minecraft, vous devrez peut-être vous en servir. Pour se otevře už 13. 10. a bude dostupné až do začátku samotného Minecraft en direct. Tedy až faire 19h00 15h10., kdy se vše uzavře.

4.1/5 - (31 votes)
Publicité
Article précédentLe nouvel acteur d’Ezra Bridger partage une réponse directe à la finale d’Ahsoka
Article suivantThe Last of Us Parte 2 Remastered semble être une réalité, un employé de Naughty Dog a été mentionné par erreur – The Last of Us: Parte II

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici