Jak už je každý rok zvykem, and letos si Mojang připravil skoro hodinové povídání o současnosti and budoucnosti Minecraftu a jeho ekosystému. To se pro tentokrát neobešlo bez jistých problèmekteré se týkaly samotného hlasování.

Je vous souhaite une meilleure vie, vous avez tout ce dont vous avez besoin, mais vous n’avez pas réussi à vous lancer dans la pratique de la communauté, mais dans des films inconnus, de nouveaux objectifs sur Minecraft Marketplace, à ce sujet. menší hudební vystoupení. Vous pouvez maintenant utiliser Minecraft Live 2023 pour le faire.

Po celou dobu konání akce se moderátorka Lydia Hivers postarala o to, abychom byli naprosto plně vtaženi do děje. Ale opravdovou korunku celému přenosu nasadila grafická stránka. Moderátoři, kteří nás provázeli večerem, vstoupili do Minecraftu a nádherně nás tímto světem okouzlili. En réponse à Lydiu stálo srážku se slepicemi, jeden vražedný pohled od žáby a nechtěnou sprchu pod vodopádem, vypadá to, že ani jednoho okamžiku nelituje.

 

Publicité

LÉGENDES MINECRAFT

Své slovo zde měl i Craig Leighkterý nás seznámil s novinkami, jež byly nedávno přidané do Légendes Minecraft. Vous avez l’intention de vous inquiéter de la nécessité de vous occuper de votre véhicule ! Nyní si můžete pohladit všechny přátelské tvory, kterého potkáte. V budoucnu se dokonce můžeme těšit na novou osedlatelnou potvůrku – obřího žabáka.

En actualisant essentiellement les instructions d’utilisation du didacticiel, vous devrez vous occuper de votre armée pour qu’elle soit prête à l’emploi. Zároveň vývojáři vyslyšeli přání hráčů a zapracovali na vlastních světech. Nyní si můžete založit vlastní hru a skrze poměrně dost velké množství parametrů si nastavit vlastní pravidla. Pokud třeba nemáte rayon gravitaci, tak ji snižte. Zaručujeme vam parádní ohňostroj příšer s pomalým dopadem.

Opominout bychom neměli ani volně dostupné voir, které se celkem často obměňují. Pour que vous puissiez être sûr de ne pas avoir à vous soucier de ce que vous avez fait, vous devriez être en mesure de vous rendre à Overworld.

Le titre budoucnost se bat nemusite. Další aktualizace přinese nejen již zmíněnou žábu, ale i čarodějnice, které můžete naverbovat do vaší armády. Zároveň si budete muset dát pozor na věž hachoir à air une piglina clangera. Nového a hlučného nepřítele, který dokáže vaši armádu odzbrojit zvukem.

 

CO NAJDEME V MINECRAFT 1.21?

Un samotný Minecraft? V loňském roce se vedení Mojangu rozhodlo zvolit trochu jinou jinou strategii pro odhalování novinek. Il est évident qu’il n’y a pas beaucoup de possibilités. Je laisse jsme tedy dostali jen drobnou ochutnávku Toho, na co se můžeme těšit. Sice nevíme, jak se další verze bude jmenovat, ale víme, že se zaměří na vše kolem bojování a dobrodružství.

V ramci generace světa budeme moci najít takzvané Chambres de première instance. Místa v podzemí, která jsou bohatě větvená, a ukrývají v sobě mnoho pokladů, pasti a pris výzev. Nově zde najdete speciální dekorativní bloky, měděné žárovky a ponte d’essai. Special spawnery, které detekují osoby v daném rozsahu a následně vytvoří takový počet nepřátel pro pořádnou výzvu. Pokud ji úspěšně splníte, dostanete nejakou tu odměnu. J’ai trouvé le générateur de géniteur qui s’est avéré être le meilleur, et je n’ai plus besoin de le trouver. Ovšem tou nejzajímavější věcí na těchto prostorech je jejich procédure générée. Pokaždé, když do nich vstoupíte, najdete v nich jiné pasti i výzvy.

Potkat zde můžete i nového nepřítele. A à konkrétně Brise. Jak jméno napovídá, bude se jednat o moba, jenž využívá vítr pro své útoky a obranu. Překvapivě vam samotný rychle fierící vzduch nic neudělá, mais je shopný každého odhodit a následně dostanete poškození od okoli. Maintenant, je vais vous parler et vous serez en mesure de le faire.

Mais je ne sais pas si je suis en mesure de le faire. Na tyhle bitvy je potřeba se pořádně vybavit. Právě tady přichází na scénu nový bloc artisan. Funguje obdobně jako crafting table, puis s’est rendu compte que vous n’avez pas besoin de vous occuper du produit que vous avez acheté pour le signaler. Pokud byste si chtěli například udělat pásovou výrobu na meče, není problém. Pôle, která nevyužijete, lze zablokovat Je vous l’ai dit, je postupně za sebou do crafteru napadaly dva ingoty a jedna tyčka, máte udělátko na výrobu mečů. Nebo si můžete vyrobit hodně visících cedulek.

 

JAK DOPADLO HLASOVÁNÍ?

Poslední týden Mojang lákal na již zmiňované hlasování. Smutným faktem zůstává, že s ním hráči prostě nejsou spokojeni. Lorsque vous investissez lorsque vous travaillez sur un film, vous devez vous assurer de la réussite de votre projet. Zároveň nedokážou přinést do hry tři nová vylepšení, a proto se mezi nimi rozhodují hráči.

Jednoduše řečeno se hráčům nelíbí fakt, že se ze tří poměrně hezkých conceptů vybere pouze jeden a zbylé dva nápady se odloží do šuplíčku zapomnění. Dans le cadre de cette pratique, la communauté a des petits projets pour vous aider à sortir de la communauté minecraft avec un flux continu ou une diffusion en continu.

Zatím to tedy vypadá, že veškerá snaha skončí bez jakékoli odezvy, jelikož vše naprosto v klidu pokračovalo. V prvním kole hlasování vypadl překvapivě tučňák a krab letěl hned za ním. Vítězem se stal pasovec, kterého najdeme hlavně v teplých oblastech jako jsou savany. Když ho vystrašíte, tak se stočí do klubíčka, a ještě z něj vypadne šupina. Přesně ta je to nejdůležitější na celém zvířátku. Hned po jeho roztomilosti. Za pomoci šupiny můžete vytvořit brnění pro vašeho vlčího společníka.

 

PLANÈTE TERRE III DLC

Minecraft Live a été testé, je l’ai Éducation Minecraft je l’ai trouvé à ce moment-là Studios de la BBC. Autoři přetvořili nejzajímavější kouty Země (a jejich živočichy) do obrovského průzkumnického dobrodružství.

Planet Earth III, diffusé par BBC Earth, a pour objectif de vous faire plaisir DLC pour Minecraft Education et Minecraft Marketplace! Si vous envisagez de vous rapprocher de la planète biologique la plus proche, vous serez en mesure de créer une série de nouvelles pour la planète Terre III.

 

BLÍŽÍ SE 15 LET MINECRAFTU

Obrovský prostor dostala i samotná komunita. Vous avez montré une vidéo de la télévision. Compilace příběhů od hráčů byla aké velmi skvěle provenena. Pour utiliser Minecraft Marketplace, prenez Mojang láká na DLC Star Wars : La Voie du Jedi. Tento přídavek se odehrává v dobe Klonových valek a jako mladý padawan v něm budete trénovat s velmistrem Yodou, Mace Winduem a dalšími Jedii. Na tohle dobrodružství se budete moci vydat už 7. 11.

Mimochodem, příští rok slaví Minecraft 15 laissé své existence. Za tu dobu se prodalo přes 300 millions de dollars de Minecraft, vous devrez payer 15 millions de dollars, vous aurez 9 millions de dollars. une plante grimpante obsolète. Alors que je venais à l’école, je me suis rendu compte que c’était mieux pour Slave de s’en occuper, mais je l’ai entendu.

Avez-vous déjà utilisé Minecraft Live ? Myslíte si, že jdou vývojáři konečně správnou cestou a svítá na lepší dny?

 

4.3/5 - (32 votes)
Publicité
Article précédentSignal dit qu’il n’y a aucune preuve que le bug du jour zéro soit réel
Article suivantApple devrait sortir les MacBook Pro et Air M3 l’année prochaine

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici