Un jeu Minecraft est un jeu de société simple, un jeu de société azonban rajongók sincsenek megelégedve a Mojang frissítéseivel. Les gens ont travaillé dans le studio, mais ils n’ont pas pu s’amuser avec eux.

Lors de l’événement de vente Mob Vote robbantotta ki, melynek keretei közt a játékosok három lehetséges opció közül szavazhatnak arra, hogy milyen új lény kerüljön a Minecraftba a soron következő frissítéssel. Alors que Mojang rendszerint számos plus újdonság mellett leszállítja, le maradék két vesztes azonban egyszerűen a feledés homályába merül. Je suis, quand j’ai azoné un pingvin, le tatou est tombé sur le Rajongok – en pensant à l’option imadnival, je melyek közül kár lenne barmelyiket is tűzbe hajítani csupán azert, mert a fejlesztők ilyen formátumban s zavaztatják a játékosokat.

https://www.youtube.com/watch?v=5GOxXM_HCRM

Mivel a Mob Vote miatt korábban már olyan potenciális új lények lettek elkaszálva, mint az aligátor, az arany majom, az őz, a fehér delfin vagy az alpaka (és náluk voltak jóval vadabb, fantáziadúsabb ötletek is!), a közösség most megallj t kiáltott. Az immáron több, menthe 350 000 szavazattal rendelkező pétition Arra hívja fel a Mojang figyelmét, hogy szüntessék meg az éves szavazást, hiszen annak rengeteg meg nem valósult ötlet a végeredménye. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a megmozdulás végeredménye.

4.7/5 - (3 votes)
Publicité
Article précédentCommencez avec Dungeons & Dragons grâce à ces offres épiques Amazon Prime
Article suivant[Special] Le pack Nintendo des Championnats d’Europe s’est déroulé avec Mario Kart sous le tapis

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici