La popularité de Minecraft est basée sur la créativité et la créativité de Minecraft, qui a été créée par l’organisation Bridge Academy. Il s’agit d’un stéréotype qui s’est répandu dans la vidéo en développant un mladistvým spíše škodí. Záleží ale samozřejmě na tom, jak kvalitně a jakým způsobem se herní platformy používají. Přečtěte si víc.

Počítačové hry jsou ve společnosti často vnímány jako nástroj, který brzdí děti v jejich vývoji, učí je agresi a okrádá je o čas. En fait, je suis en mesure de vous aider, vous êtes obsédés, et vous êtes actif en contrôlant la situation, vous pouvez être en mesure de le faire.

VIDÉO : Expert na hrozby o nástrahách internetu. comment voulez-vous que cela se passe pour vous ?

Tým irských vědců vedených EJ Slatterym vedl rozhovory s učiteli, kteří sdíleli své zkušenosti s platformou Minecraft jako výukovým nástrojem ve třídách dětí du 8 au 12 let. Il n’est pas possible de s’en servir pour s’occuper de l’homme qui s’en occupe, car il s’entraîne à nouveau, mais il peut avoir une école trop longue pour s’en sortir.

Mimo jiné může posloužit i jako inkluzivní vzdělávací nástroj, který napomůže do výuky začlenit i děti se speciálními potřebami, jež jsou způsobené některými vývojovými poruchami a Specifickými poruchami učení, jako jsou například TDAH, l’autisme, dyslexie ici dyspraxie.

Výuka programování i komunikace pomocí počítačových her

Organizace Bridge Academy est prêt à sedmi městech Česka volnočasové kroužky, zaměřené na programování za pomoci právě počítačových son Roblox et Minecraft. J’ai attendu 15 heures pour que je puisse voir ce que je faisais. Díky lekcim programování v počítačových hrách Minecraft et Roblox děti rozvíjí svou digitalální gramotnost. Navíc jsou vzdělávány v anglickém jazyce, který je nedílnou součástí obou plate-forme.

Publicité

« Platformy, které pro aktivitu kroužků používáme, jsou dětem známé a velmi blízké. O to snazší je ukázat Jim, jakým způsobem je mohou využívat i mimo klasické hraní. Il y a un intervalle de temps entre chaque couche et le matériau utilisé. V ramci zadaných projectů děti naplno využívají svou fantaszii a creativituzorientují se ve virtuálním prostředí v ramci týmu a naučí se řešit případné konflikty při týmové spolupráci. Věříme, že všechny tyto aspekty jsou pro ně velmi důležité,“ popsala cíl spolku Alena Polívková, directrice de l’Académie Bridge.

Minecraft à Roblox : lepší kritické myšlení, angličtina et práce v týmu

Tyto kurzy cílí na rozvoj creativity dětí, jejich komunikačních a technických schopností, kritického myšlení a kooperace v týmu. Nous vous proposons de participer au programme de promotion de l’organisation Moneta Money Bank, qui vous permettra d’acquérir une activité spécifique dans le domaine social. bouge.

Současný stav, ve kterém se děti ze speciálních škol a dětských domovů nachází, neumožňuje kvalitní využití volného času formou vzdělání. Získání IT a technických dovedností v ročnících základních škol je přitom zásadní pro další rozvoj dětí a jejich pokračování na středních školách. « Zvyšováním technické gramotnosti připravujeme děti na lepší budoucnost a výběr směru, kterým se mohou dát, » dodala Alena Polívková. Jak navíc dále doplnila, v ramci kurzu se snaží deti motivovat ik tomu, by vnímaly herní platformy jako výukovou pomůcku.

3 millions en fait de technologie moderne.  Est-ce que vous avez envie de faire quelque chose ?

„Zaměřujeme se na široké spektrum dětí, například rodičů samoživitelů i dětí ze spéciálních škol. Dans le cadre de ce projet, j’ai des projets financiers à l’échelle nationale. Díky další spolupráci s Chance4Children máme pris snazší přístup do dětských domovů a můžeme tak rozšiřovat svoji působnost zaměřenou právě na tyto děti,“ Je suis avec Alena Polívková.

« Vzdělávací projekty vždy rádi podpoříme. Bez základní technické gramotnosti se v dnešní digitalizované době neobejdeme,“ Il s’agit de Zuzana Filipová, éditrice de la Komunikace a členka grantové komise Moneta Money Bank.

ces neudržíte mimo virtuální svět

PhDr. Eva Stupková, psycholožka

  • Počítačové hry jsou v současné době oblíbenou zábavou mnoha dětí bez ohledu na věk i pohlaví. Pokud o ně samy jeví zájem, nelze je držet mimo tento virtuální svět.
  • Z pozice rodiče je dobré si uvědomit, že se mnohdy nejedná pouze o zábavu a relax, ale že děti mohou prohlubovat své schopnosti a rozšiřovat si compétence.
  • Hry jako Minecraft à Roblox jsou založené na týmové spoluprácinavíc se nedají vyhrát v klasickém slova smyslu, cílí tak na vzájemnou spolupráci.
  • Aby byl hráč úspěšný, musí být shopný domluvit se s ostatními, dělat rozhodnutí prospěšná pro všechny. Rozvíjí se prend organisation schopnost, planování, hra může podporovat kladné charakterové vlastnosti jako je např. pozitivní vztah k práci.
  • Rodiče mohou své děti podpořit svou vlastní informovanosti a právě tím, že jim umožní navštěvovat kroužky takto zaměřené.
  • Často a pris doporučuji, aby se rodiče sami zapojili do hraní (zvlášť když je hra týmová). Mají pak si svými dětmi společné téma, zájem, který je sbližuje a podporuje tak vztah rodič-dítě.
4.1/5 - (10 votes)
Publicité
Article précédentMort de David McCallum, l’homme qui a inspiré « The Next Episode » de Dr. Dre
Article suivantUn faux brevet montre que la 5G est utilisée pour le « lavage de cerveau »

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici