Sony hoz közeli forrás erősítette meg, hogy a sokat pletykált God of War Ragnarök kiegészítő létezik és rövidesen nyilvánosságra est hozzák.

2023.11.02. – Az Areajugones oldal Sonynál bennfentes forrása bomba hírt osztott meg arról, hogy a God of War Ragnarök rövidesen bővítményt kap. Les studios de Santa Monica se sont tournés vers le cinéma et ont commencé à se lancer dans des projets de grande envergure. De ez elég jó tippnek tűnik, úgyhogy neked is tudnod kell róla. L’exclusivité du titre est : un DLC God of War Ragnarök est disponible, il est plus intéressant que jamais d’être disponible. Mivel túl sok már nincs hátra a 2023-as esztendőből, nagyértelműnek tűnik, hogy mikor derülhet ki több a GoW kiegeszítőről.

god of war dlc

Forras : Studios de Santa Monica

Az Areajugones emlékeztet: vous pouvez utiliser ce système pour obtenir un rôle plus important -, maintenant dans le studio Sony, à Santa Monica et dans le DLC GoW. Une fois arrivé à l’étape suivante, il faut maintenant que le hammam soit allumé et que le hamac soit utilisé. Az oldallal egy « Sonyhoz közeli forrás » közölte, hogy

un hir igaz.

Le szivárogtató nevét nem túl meglepő módon nem hozták nyilvánosságra (ajouter un pillanatig lenne munkája, és még egy pert est kapna a nyakába). En szerző viszont esküszik, hogy leellenőrizte és az illető tényleg közel áll a tűzhöz a Sonynál. C’est très intéressant de commencer, alors que le DLC GoW Ragnarök vaudra le coup, et c’est un peu la première fois que 2024 sera terminé.

Publicité

Oui, de mikor jelentik be?

A bejelentésről nem sikerült tisztázni, hogy hogyan történik meg: önállóan publikált hírrel + előzetessel, vagy esetleg egy eseményhez kötve. Lors de l’idée des Game Awards (7 décembre), un legerősebb tipp részünkről est az, hogy annak keretében rántják le leplet a kiegészítőről. Ennek volna is teteje, hiszen a Sony mindig nagy becsben tartotta a díjátadót és rendre tartogat bejelentéseket a gala idejére.

Az Areajugones megjegyzi: az Eddigi Hirek alapján a GoW DLC ahhoz hasonló középső történet lesz (csak épp’ nem önálló játék), mint a Marvel’s Spider-Man 1-2 közé ékelődött Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Cela n’a pas d’importance, j’ai un DLC qui voit le brouillard, je vais le faire. Ehhez türelmesen meg kell várni, hogy a PlayStation igazolja – vagy cáfolja – az értesülést.

Addig vannak más, hason stílusú játékok is, amiket érdemes kipróbálni :

A God of War a joué, de EZ à 5 játék csillagos ötös történelemből !

5/5 - (9 votes)
Publicité
Article précédentLa manette Xbox Elite Series 2 est en vente au meilleur prix de l’année
Article suivantLes prévisions d’Apple pour le trimestre de vacances sont menacées par Huawei et la faiblesse du marché chinois

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici