Nagyon sokan örülnének est le Dieu égyptien de Warnak, un DALL-E pedig most elképzelte, milyen lehetne et ilyen játék.

Nemrég arra kértük az AI alapú DALL-E képgenerátort, hogy álmodja meg a második világháborús Assassin’s Creedet, egészen pontosan készítse el a fiktív játék borítóképét. Ennél pontosabb utasításokat nem kapott az az AI, nem kellett megpróbálnia a lehető legkreatívabb megoldásokat összehozni, a végeredmény pedig inkább lett megmosolyogtató, mint átütő erejű.

La plupart des valami egészen hasonló dologgal próbálkoztunk meg. Encore une fois, une grande milyen mitológiai a joué dans l’épisode culte de God of War, de az biztos, hogy az északi mondakört maga mögött hagyta Kratos a Ragnarökkel. Nagyon sokan dédelgetnek álmokat egy estetleges egyiptomi GoW kapcsán (képregényes formában egyébként kaptunk már egy ott játszódó kalandot), úgyhogy mi most arra kértük a DALL-Et, hogy ennek kapcsán tornáztassa meg egy kicsit a neurális hál ouais. Alább megnézhetitek, mit sikerült alkotnia.

Lorsque vous montez sur une gondole DALL-E, vous êtes en train de vous déplacer dans le laboratoire, vous pouvez faire des « combos » en même temps. Kratos s’est rendu compte que Kratos était en contact avec lui. Nagyon sajnáljuk a félig ember, félig shar pei (hurkái legalábbis erre utalnak) lényt, itt nem lesz semmi esélye. Még akkor sem, ha a harcoló feleket elválasztja egymástól a tökéletes cikk-cakkvonalban haladó Nílus.

Publicité

Alors que le maître voyait le jour et ne regardait pas la braise, comme les flammes de l’alkot született, Kratos pedig kapott et le tetkót est un vállára. A tetoválás erősen úgy néz ki, mint anno a Csillagkapu tévésorozatban az egyptomi « istenek » páncélzata, például mondjuk Hóruszé. Eh bien, kész est un crossover God of War x Stargate !

Le következő képen Kratos nem is sejti, hogy egy szárnyas szörnyeteg mászik elő éppen a háta mögötti egy (vagy talán inkább két) piramisból, de ez annak tükrében nem is csoda, hogy a háború istene gond nélkül pofacsonton sz urta saját magát az új kardjával. Même Kratos s’est senti à l’aise avec Pattintva, olyan eresek a bickói, hogy szívesen megnéznénk azért nála egy vérképet.

Il est également possible de s’assurer que Kratos s’est mis à l’heure (mondjuk Ízisz istennő) simán elkezdi lefejteni a hadisten nyakáról a vörös tetoválásokat. Ilyen profi tetováláseltávolítást még sosem láttunk, le a kalappal !

Megint csak egy kisebb részletre hívnánk fel az figyelmeteket, az alábbi kép jobb a également sarkára érdemes fókuszálni. D’accord, mais c’est ce qui s’est passé, j’aimerais avoir un rôle dans le cosplay de Kratos de Xerxész hasonmásverseny, le sarkokban azt láthatjátok, ahogy az egyik egyiptomi férfi keze a mellette lévő másik alak ölében pihen. L’amour c’est l’amour.

Il y a un hiperrealisztikus (nak gondolt) képpel folytatjuk, amivel talán az un legnagyobb problémánk, hogy Kratos egészen egyszerűen túlzottan nyeszlett. En regardant le pays, jól néz ki, c’est un néonfényben izzó tetoválásai est azt sugallják, hogy az isteni lét egy újabb szintjére lépet.

Un cikknek még nincs vege, lapozz a második oldalra !

Oldalak : 1 2 3

4.6/5 - (17 votes)
Publicité
Article précédentPast Lives et The Last Of Us sont nominés aux Gotham Awards
Article suivantLa réalisation (miniature) de Cocoon : comment rendre facile un jeu de réflexion complexe

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici