Hra Elden Ring s’apprête à se rendre à l’école pour pouvoir étudier FromSoftware. Obrovská očekávání byla naplněna téměř v plném rozsahu, hráči si přišli na podobě těžkých soubojů, skvělých bossů, ale také otevřeného světa a vývojáři potvrdili, že coby zakladatelé vlastního žánru mají dostatek créativité a schopností, vytrvale odrážet utoky Cette conjoncture étrange. Jedna věc ale téměř dokonalé hře chybí – slíbené rozšíření Shadow of the Erdtree, které bylo oznámeno zkraje letošního roku a jež delší dobu jiste, že si na něj budeme muset počkat. Il y a plus d’un mois, mais vous savez, c’est le producteur Jasuhiro Kitao qui vous intéresse.

Informaci o nutnosti čekat na vydání přinesl japonský magazín Regarder le match, Kitaem a remporté les PlayStation Partner Awards. Kitao nebyl příliš konkrétní, uvedl však, že ačkoliv vývoj probíhá podle očekávání, rozšíření ještě trochu vzdálené. Co to přesně znamená, není v tuto chvíli zcela zřejmé, zdá se však, že Kitao nepřímo komentoval nedávné spekulaceje peux vous le dire, c’est Shadow of the Erdtree qui va vous aider à créer un livre.

Je vous invite à visionner le nouveau Paul Tassi dans le magazine Forbes, který se v souvislosti s vydáním přiklání přibližně k době 2,5 roku od vydání hry. En ce moment, Elden Ring va sortir en 2022 et est sorti par vous-même sur le roku. Skutčnost, že se na datadisku pracuje tak dlouho, však může z druhé strany znamenat, že půjde o pravdu velký přídavek, například jako v duchu Phatnom Liberty a hry Cyberpunk 2077. Bohužel, dosavadní náznaky v tomto ohledu nic nepotvrzují az jízdy Miquelly à Torrentovi toho opravdu nelze mnoho vyčíst. Il y a encore quelque chose à dire, le DLC est maintenant prêt à être utilisé par Erdtree.

4.1/5 - (9 votes)
Publicité
Article précédent« The Last of Us » : Les deux derniers articles ont été fixés Produktionsstart
Article suivantPourquoi l’Internet haut débit et la 5G pourraient transformer Nantwich

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici