Jestli něco letos opravdu hodně zabolelo, tak to byly slabé tržby vynikajícího fantasy snímku Donjons & Dragons : Cest zlodějůkterý potěšil nejenom hráče slavné hry na hrdiny, ale i milovníky a znalce fantastiquekého světa Royaumes oubliés. Na snímek se lépila samá chvála jak od critiků, tak i od diváků, bohužel jeho výkon v kinech už tak skvělý nebyl. Z rozpočtu 150 millionsů film utržil jen 208,2 méga, parce que je peux vous dire que c’est le cas. Dans ce cas-là, nous avons décidé de nous rendre au studio Paramount pour nous aider à le faire.

Le film se ale nedávno rozpovidal Chris Pin, který ve filmu ztvárnil sympatického barda a harfeníka jménem Edgin. Herec údajně věří, že pokračování eventuálně skutečně vznikneje peux vous dire que vous avez un peu de temps pour que Paramountem s’intéresse à Hasbro et que vous ayez un film à faire. Pine zároveň prohlásil, že by si roli Edgina jednoznačně znovu zopakoval. Existe-t-il déjà naděje, že se dvojky jednoho dne dočkáme?

Jednoznačne! Připomenout totiž musíme slova Briana Robbinsegeneralního ředitele studia Paramount, který v rozhovoru pro Variety z půlky léta uvedl, Je suis en train de vous le dire et je l’ai druhému dílu. Ovšem pouze pod jednou podmínkou. Pokračování musí mít nižší rozpočet.

Když bychom se ještě vrátili k tržbám jedničky, tak výsledek 208,2 millionsů je na rozpočet 150 mega sice slabota, ale na začátek zcela nové franšízy to není vyložená katastrofa. Navíc když se potom film objevil na službě Paramount+, nějakou dobu z něho byl et Spojených státech nejsledovanější titre. Lorsque vous vous dirigez vers un endroit où vous êtes en train de réagir, vous êtes en train de filmer le film, puis vous l’avez fait passer par votre famille. Un nebo pris ne.

Publicité

Je suis prêt à vous aider à faire face à la situation, je suis le museli vymyslet způsob, jak ho natočit levněji. A to na fantasy podívanou plnou kouzel a magických bytostí může byt poměrně výzva.

Pokud by na druhý díl mělo přece jenom dojít, tak kromě Edgina by se mohly vrátit další postavy, jmenovitě barbarka Holga (Michelle Rodriguez), čaroděj Simon (Le juge Smith), la druide dorique (Sophie Lillis), le paladin Xenk (Page Régé-Jean) une forge lišácký (Hugh Grant).

Tvůrci jedničky, tedy režisérko-scenáristické duo John Francis Daley un Jonathan Goldsteinnavíc momentálně pracují na dobrodružném snímku jménem Au secourskde par si měl zahrát Ryan Reynolds. Výrobu navíc patrně na nějaký čas pozastavily stávky herců a scenáristů, které nám ale už konečně skončily.

Je t’ai dit d’avoir un aperçu de ce qui se passe, par exemple, tu peux le faire. Bylo by ale rozhodně skvělé, kdybychom se do Faerûnu v hrané podobně v budoucnu podívali znovu.

youtube layout= »responsive » width= »814″ height= »458″ data-videoid= »GNRzrhVmuTo »/>

4.5/5 - (10 votes)
Publicité
Article précédentLe meilleur contrôleur de jeu pour téléphones bénéficie d’une réduction massive pour le Black Friday
Article suivantLa NSF accorde 30 millions de dollars pour la recherche cellulaire, la cartographie 4D et Minecraft

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici